marți, 13 octombrie 2015

The Walk

The Walk


Dacă v-ați întrebat ce filme să vizionați în luna octombrie eu încep prin a vă recomanda “ The Walk".  
Filmul este regizat de Robert Zemeckis și scris de Zemeckis și Christopfer Browne. Ce e cel mai  interesant este faptul că filmul este inspirit dintr-o istorie reală, a funambulului ( termenul provine  din  Evul Mediul și înseamnă dansator pe frânghie, în zilele noastre s-ar traduce ca echilibrist )  Philippe  Petit.  

Protagoniștii pe care îi întâlnim sunt : Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale, Ben    Schwartz, Steve Valentine și Charlotte Le Bon.

Filmul urmărește un vis, un ideal, o dorință aprinsă spre reușită, spre atingerea scopului în viață,  oricât de ciudat sau diferit ar fi acel scop pentru ceilalți. O dorință aprigă pentru propriul vis care  duce dincolo de orice închipuire, care întrece însăși moartea.

Mi-a plăcut modul cum au fost prezentate legăturile dintre personaje, atât cele de iubire, cât și de  prietenie. Respectul, încrederea oarbă și susținerea sunt teme ale filmului care au fost prezente și  foarte bine evidențiate. 

 Fimul se încadrează în genurile: Aventură, biografie, dramă, iar nota pe imdb este de 7,9 . 

Puteți viziona filmul în GrandCinema&More Băneasa dacă sunteți din București , unde serviciile sunt complete și de calitate ! 


 Oricât de ciudate ar fi visele noastre ele trebuie îndeplinite !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts