joi, 21 mai 2015

Letter from my demon

Letter one


Imprevizibil, apare ca o fisura, prin indiferenta, incoerenta, neatentie si lipsa de timp. Imprevizibil, ceva se rupe...alte prioritati si alte vise. Durerea. Poate a fost acolo dintotdeauna si ai ignorat-o tu pe ea si acum s-a intors roata, ca in schimbul ala echivalent de care tot vorbesti, si acum ea te baga pe tine in seama. Nu te mai ignora si uite ca...nici tu nu poti sa o ignori pe ea. Ca ce...Credeai ca totul e bine si e frumos? Nu, domnisoara! Orice altceva e mai imporatant decat tine. Nu ca nu ai valoara, dar nimeni si nimic nu o sa te puna acolo unde vrei tu...Doar stii tu, durerea. Lichidul ala rosu cu negru, ca smoala, fierbinte si atat de prezent in tine se plimba si te atinge. Gandeste-te, nu o sa mai fii singura si nu o sa iti mai fie frig, o sa te inveleasca si o sa te cuprinda in brate, in miraje asa periculoase, o sa te consume pana cand nu o sa mai stii nimic de tine si de ceilalti, o sa te cufunzi in ea...O sa adormi cu ea si in curand o sa...te obisnuiesti cu ea. 

Frumusetea inseamna si durere
Asteapta putin.

Am treaba.

Imediat.

Dureaza cinci minute. 

Nu acum.

Mai incolo.

Scuza-ma, dar...

Ma cheama...

Am...


Si orice altceva nu conteaza. Si e normal. Si tu folosesti asta. Si pe altii ii doare. Si tu esti rea. Si tu esti indiferenta. Si tu ai treaba. Si tu nu ai timp. Si...Da. Si tu iubesti. Si tu simti. Si tu ...te pierzi. 

Nu-i nimic, printesa. Au mai fost si altele ce au purtat coroana si apoi au scapat-o pe jos, sfarmand-o si trezindu-se din vis, rupand trandafirii si simtind ghimpii in maini, sangerand si ramanand cu tot ceea ce ramane in urma pe chipurile, in ochii, inima si sufletul oricuii...Cicatrici. 

Si nu scumpo, radiera de la capatul acestui creion nu mai sterge. Markerul e unul permanent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Translate

Popular Posts